Nieuw bericht

Om een nieuw bericht aan te maken dient u op 'Nieuw bericht' te klikken, nu zal het volgende scherm verschijnen:

1

Label

Hier kunt u het gewenste 'Label' dat dient te worden toegekend aan het nieuwe bericht invoeren, dit is dus de titel van het bericht.

2

Templates / Template opbouw

Hier kunt u in de linkerkolom het 'Template' selecteren dat dient te worden gebruikt voor de weergave van het bericht. Onder 'Template opbouw' kunt u zien hoe het template is opgebouwd.

Indien u nog geen eigen template(s) heeft gemaakt beschikt u alleen over de mogelijkheid om 'Blanco pagina' te selecteren waarna u onder 'Inhoud' zelf de opmaak voor het bericht kunt bepalen.

Klik hier voor meer informatie over het maken van templates.