Nieuwsbrief abonnees

Het toevoegen van mensen die zich abonneren op uw nieuwsbrieven, werkt eigenlijk bijna hetzelfde als het toevoegen van geautoriseerde gebruikers . Er zijn maar twee verschillen:

• Het eerste grote verschil is dat het toevoegen van een abonnee kan zonder dat er een wachtwoord hoeft te worden gebruikt of een naam door moet worden gegeven.
  • Een ander wat kleiner verschil is dat het sorteren van abonnees naast naam, e-mailadres en status (actief) ook op aanmeldingsdatum kan.

Wanneer u deze module opent zal het volgende scherm verschijnen:

3

Categorie verwijderen

Om een categorie te verwijderen dient u de gewenste categorie te selecteren en daarna op 'Verwijderen' te klikken.

4

CSV

Met behulp van de 'CSV' knop kunt u nieuwe gegevens aan de geselecteerde categorie toevoegen of de gegevens uit de categorie exporteren voor gebruik in andere software.

Klik hier voor meer informatie over het importeren en exporteren van CSV-bestanden.

5

Nieuw item toevoegen

Om een nieuwe gebruiker aan te maken dient u op 'Nieuw item' te klikken, nu zal het volgende scherm verschijnen .

6

Item bewerken

Om een reeds aangemaakte gebruiker te bewerken dient u de gewenste gebruiker te selecteren en dan op 'Item bewerken' te klikken. Nu zal het scherm met de ingevulde gegevens verschijnen en heeft u de mogelijkheid om deze te bewerken.

7

Item verwijderen

Een item kan eenvoudig worden verwijderd door het te selecteren en op 'Verwijderen' te klikken en dit te bevestigen.

8

Item knippen / kopiƫren / plakken

Met 'Knippen' kunnen geselecteerde items weggehaald worden en met 'Plakken' kunnen ze in een andere map gezet worden.

Wanneer u op 'Kopiƫren' klikt kunt u het geselecteerde item dupliceren door het in een andere map te 'Plakken'.

9

Item overzicht

Binnen het item overzicht is het mogelijk om de gegevens te sorteren op 'Label', 'E-mailadres' en 'Status'. Dit kunt u doen door op deze titels te klikken. Indien er meer dan 20 items aanwezig zijn heeft u de mogelijkheid om op 'Volgende' te klikken om zo de overige items te bekijken. Het is overigens ook mogelijk om het aantal 'Resultaten dat per pagina' wordt weergegeven door het gewenste aantal in het drop-down menu te selecteren.