Inloggen

Allereerst laten we u zien hoe u kunt inloggen.

Gebruikersnaam

Vul hier de gebruikersnaam in die we aan u hebben gegeven.

Wachtwoord

Vul hier het wachtwoord in dat we aan u hebben gegeven.

Uw wachtwoord wordt verborgen gehouden door het gebruik van sterretjes die per sterretje één teken voorstellen.

Gegevens onthouden

Als u Gegevens onthouden aanvinkt zullen uw gebruikersnaam en wachtwoord automatisch worden ingevuld de volgende keer dat u Toolblox opstart. U hoeft dan alleen nog maar op inloggen te klikken.

Automatisch inloggen

Als u Gegevens onthouden EN Automatisch inloggen aanvinkt zal u wanneer u Toolblox de volgende keer opstart automatisch worden ingelogd zonder dat het inlogscherm wordt getoond. U komt dan automatisch terecht in het hoofdmenu.

Als u uw inloggegevens bent vergeten of nog geen gegevens heeft ontvangen dan kunt u een mail sturen naar info@toolblox.nl.

Wanneer u deze gegevens ingevoerd heeft, kunt u op Inloggen klikken om verder te gaan.

Het inlogscherm.