Dashboard

Het Dashboard is het startpunt voor het beheren van uw website en biedt een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden die Toolblox u biedt.

1

Update meldingen

Hier vindt u informatie over de laatste updates en kunt u zelf kiezen of u het systeem wilt upgraden.

2

Help

Indien u hulp nodig heeft kunt u het online helpcentrum raadplegen. Indien uw vraag hierin niet wordt beantwoord kunt u telefonisch of per e-mail contact op te nemen uw Toolblox leverancier.

3

Pagina's

Binnen dit onderdeel kunt u nieuwe pagina's maken, bestaande pagina's wijzigen en de structuur van uw website beheren.

Meer informatie over pagina's maken en beheren.

4

Modules

Toolblox is uit te breiden met tal van extra modules. Hier vind u een overzicht van de modules waarvan uw website gebruik maakt. Meer informatie over extra modules

5

Mediabibliotheek

In de Mediabibliotheek kunt u al uw foto, video's, documenten en overige bestanden beheren. Meer informatie over de mediabibliotheek

6

Statistieken

In dit onderdeel kunt u de statistieken van uw website bekijken en analyseren. Voor de analyse van bezoekersstatistieken maakt Toolblox gebruik van Google Analytics. Meer informatie over Google Analyitcs vindt u hier. Daarnaast biedt Toolblox u de mogelijkheid om te bekijken over hoeveel webruimte u nog beschikt en waar deze voor wordt gebruikt.

7

Admin

Het admin panel is alleen zichtbaar voor de administrator van de website.

Binnen dit onderdeel u onder andere zelf pagina templates maken. Meer informatie over pagina templates.

Bovendien kunt u Tooblox gebruikers toevoegen en verwijderen. Meer informatie over Toolblox gebruikers.

Tenslotte kunt u hier backups van uw website maken en weer terug zetten. Meer informatie over backups.