Nieuwsbrief verzenden

Met 'Nieuwsbrief beheer' kunt u de meest recente nieuwsberichten versturen aan uw abonnees.

Klik Nieuwsbrief beheer onder modules aan om te beginnen, nu zal het volgende scherm verschijnen:

1

Nieuwsbrief opstellen

• Kies bij 'Selecteer een nieuwsgroep' van welke van de nieuwsgroepen u het nieuws wil versturen. Deze groep heeft u bij de nieuwsmodule aangemaakt.
  • Typ dan het 'Aantal' berichten in dat u wil versturen. Dit gaat op datum, dus wanneer u 2 invult zullen de 2 meest recente berichten uit de geselecteerde groep verstuurd worden.
  • Selecteer de 'Taal' waarin de berichten geschreven zijn.
  • Kies een 'Opmaak' (indien mogelijk).
  • Typ het 'Onderwerp' van de berichten.
  • De 'Titel' krijgt standaard dezelfde naam als het onderwerp, maar wanneer u 'Gelijk aan onderwerp' uitschakeld kunt u in het Titelvakje een andere titel typen.
  • Schrijf in de 'Inleiding' waar de berichten over gaan.

2

Ontvangers kiezen

• Kies bij 'Abonnee groep' de groep die de nieuwsbrief moeten ontvangen. Deze groep heeft u bij de 'Nieuwsbrief abonnees' module aangemaakt.
  • Mocht onder het verzenden iets mis gaan waardoor sommige abonnees de nieuwsbrief wel hebben gekregen en andere niet, dan kunt u bij 'Beginnen vanaf e-mail adres' het nummer van de abonnee invoeren waarbij het verzenden verder moet gaan.

3

Nieuwsbrief verzenden

• Wanneer u alle gegevens hebt gecontroleerd, kunt u (het hoeft dus niet) een testbrief naar uzelf sturen, om te kijken of alle gegevens correct zijn.
  • Klik op de knop 'Nieuwsbrief verzenden naar ontvangers' wanneer alles ingevuld en gecontroleerd is.