Interne pagina

Als u ervoor heeft gekozen een link te maken naar een interne pagina binnen de website dan verschijnt het volgende venster:

1

Selecteer een module

Selecteer de module waarbinnen de pagina waar u naartoe wilt linken zich bevindt. Normale pagina's bevinden zich in de module 'standaard pagina's'. Indien uw website is voorzien van een nieuwsmodule kan het echter ook zijn dat u een link wil maken naar een nieuwspagina. In dit geval kiest u in de dropdownbox voor 'Nieuwsmodule'.

2

Paginastructuur

Selecteer in de paginastructuur de pagina waarnaar u naartoe wil linken.

3

Let op!

U kunt alleen een link maken naar pagina's in het menu die niet zelf als link fungeren. Dit kunt u aangeven in het venster pagina instellingen bewerken.