Inhoud bewerken

In dit onderdeel kunt u de inhoud van een pagina bewerken.

1

Tekst opmaak

Toolblox biedt een aantal mogelijkheden voor het opmaken van tekst. Selecteer eerst de tekst die u wilt opmaken. Vervolgens kunt u tekst vet of schuin drukken. Bovendien kunt u een opsomming maken, tekst links, midden en rechts uitlijnen of uitvullen binnen een paginablok.

2

Links maken

Selecteer eerst de tekst waarvan u een link wilt maken. Vervolgens klikt u op de button 'link maken'. Meer informatie over links maken.

3

Marges wijzigen

Met de knop 'Marges wijzigen' kunt u de ruimte tussen twee paginablokken aanpassen. Zodra u op deze knop klikt verschijnen er nummerieke waarden tussen de verschillende blokken. Door deze aan te passen kunt u de marge vergroten of verkleinen.

4

Kaders verbergen

Om een beter beeld te krijgen van de paginalayout kunt u met de knop 'Kaders verbergen' de zwarte omlijning van de tekstblokken verbergen .

5

Paginablokken toevoegen/beheren

U kunt een pagina opbouwen met vooraf ontworpen paginablokken die u vervolgens kunt vullen met tekst of bestanden uit de mediabibliotheek. Lees hier hoe u de paginablokken aan uw pagina kunt toevoegen en beheren.

7

Tekst toevoegen en bewerken

Klik simpelweg in de paginablokken om de inhoud aan te passen.