Paginablokken toevoegen/beheren

Paginablokken zijn vooraf ontworpen blokken waarmee u de inhoud van een pagina kunt opbouwen. Zodra u in het venster inhoud bewerken op de knop 'Paginablokken toevoegen/beheren' heeft geklikt verschijnt het volgende venster:

1

Blokken op de pagina

Dit is een overzicht van de blokken die u op de pagina heeft geplaatst.

Volgorde wijzigen

U kunt de volgorde van de blokken op de pagina wijzigen door deze te selecteren en daarna te klikken en slepen met de muis. Gebruik de 'shift' of 'ctrl' toets om meerdere blokken te selecteren.

Verwijderen

Selecteer de blokken die u van de pagina wilt verwijderen. Houdt de 'shift' toets ingedrukt om meerdere blokken tegelijk te selecteren. Om de geselecteerde blokken te verwijderen drukt u vervolgens op de 'delete' toets of klikt u op de button 'Geselecteerde blok(ken) verwijderen'

2

Blokken overzicht

Het blokken overzicht bevat alle blokken die u tot uw beschikking heeft om uw pagina mee te vullen. Selecteer een blok naar keuze en klik op de button 'Geselecteerde blok toevoegen' om deze toe te voegen aan de pagina. U kunt ook dubbelklikken om blokken aan de pagina toe te voegen.

3

Paginalayout bevestigen.

Bent u klaar met het beheren van de blokken op uw pagina dan klikt u op de button 'Klaar' om terug te gaan naar de pagina en de inhoud verder te bewerken.