E-mail adres

Nadat u de button 'E-mail adres' heeft aangeklikt verschijnt het volgende venster:

1

E-mail adres

Voer hier het door u gewenste e-mailadres in, bijvoorbeeld info@mijnbedrijf.nl. Zodra een bezoeker op de link klikt opent het e-mail programma dat op zijn systeem is geïnstalleerd. Uw e-mail adres wordt hier standaard automatisch ingevuld. Houdt er wel rekening mee dat bezoekers die gebruik maken van internet e-mail als Google Mail en Hotmail geen gebruik kunnen maken van deze functie

2

Test

Door op de button 'Test' te klikken opent het e-mail programma dat op systeem is geïnstalleerd met daarin automatisch uw e-mail adres ingevuld.