Backups

Een backup maken van uw site is heel gemakkelijk en tevens belangrijk. Backups zijn nodig voor het veiligstellen van alles wat u in Toolblox gedaan heeft.

Zodra u de 'Backup' pagina opent en op 'Backup maken/uploaden' klikt zal het volgende scherm verschijnen:

1

Nieuw backup maken van huidige website

Wanneer u een backup wilt maken dient u bij 'Label' de naam van de backup in te vullen. Daarna klikt u op 'Maak nieuwe backup'. Nu zal de backup worden gemaakt, dit duurt een aantal seconden tot een minuut , afhankelijk van de grootte van de website.

2

Lokaal backupbestand uploaden

Indien u reeds een backup heeft gemaakt en deze lokaal (op uw eigen computer) heeft opgeslagen kunt u op 'Lokale backup uploaden' klikken en de backup selecteren in de map waar deze zich bevindt. Zodra u deze keuze bevestigt zal de backup worden geupload en uw huidige versie van de website vervangen.

Als u ervoor heeft gekozen om een nieuwe backup te maken dan zal deze zodra hij klaar is in de linker kolom verschijnen, dit ziet er als volgt uit.