Toolblox gebruikers

Het toevoegen van personen die de website mogen bewerken in het CMS (Toolblox) zal hier worden uitgelegd.

Zodra u de 'Toolblox gebruikers' pagina opent zal het onderstaande scherm verschijnen:

1

Gebruiker toevoegen

Alle gebruikers die aanwezig zijn zullen in de linkerkolom worden weergegeven. Indien u een gebruiker wilt toevoegen dient u op 'Gebruiker toevoegen' te klikken. Zodra u hier op klikt zal het volgende scherm verschijnen:

2

Gebruiker verwijderen

Wanneer u een gebruiker wilt verwijderen dient u deze in de linkerkolom te selecteren en daarna op 'Gebruiker verwijderen' te klikken.

3

Gebruikers overzicht

In deze kolom zullen alle gebruikers die u heeft aangemaakt komen te staan. Wanneer u een gebruiker wilt bewerken dient u deze hier te selecteren en zal het bovenstaande scherm verschijnen.

4

Gebruikersgegevens

Hier dient u de 'Naam' en het 'E-mailadres' van de gebruiker worden ingevoerd. Daarna kunt u een rol toekennen de betreffende gebruiker, in de meeste gevallen de 'editor' rol waarmee de gebruiker de mogelijkheid heeft om de inhoud aan te passen. Daarna dient u de gewenste 'Gebruikersnaam' en het 'Wachtwoord' in te voeren.

5

Modules

Onder het kopje 'Modules' kan worden aangegeven tot welke module(s) de gebruiker toegang heeft. De gewenste module dient te worden geselecteerd en kan met de pijltjes naar rechts knop (>>) naar de rechter kolom worden verplaatst.

6

Gebruikerstoegang

In deze kolom zijn alle modules te vinden waar de geselecteerde gebruiker toegang tot heeft. Wanneer u een module uit dit overzicht wilt verwijderen dient u deze te selecteren en op de pijltjes naar links knop (<<) te klikken.

Zodra u op 'Toepassen' klikt zal de gebruiker links in het overzicht verschijnen.

U kunt een gebruikersaccount bewerken door deze in de linkerkolom te selecteren, de bijbehorende gegevens zullen direct aan rechter zijde verschijnen.