Backup informatie

Zodra u een backup heeft gemaakt van uw website dan zal deze in de linkerkolom verschijnen met de aanmaak datum en de naam die u hier aan toe heeft gekent.

Wanneer u een reeds gemaakte backup selecteert zal het volgende scherm verschijnen:

1

Backup verwijderen

Zodra u de gewenste backup heeft geselecteer kunt u deze verwijderen door op 'Verwijder backup' te klikken.

2

Backup informatie

Hier heeft u de mogelijkheid om het 'Label' en de 'Datum' waarop de backup is gemaakt te bekijken.

3

Backup herstellen

Wanneer u op de knop 'Backup herstellen' klikt zal de huidige website worden overschreven door de backup die u heeft geselecteerd.

4

Backup downloaden

Wanneer u op 'Backup downloaden' klikt zal de backup worden gedownload naar een door u geselecteerde map op uw computer, zo kunt u de gemaakte backups zelf bewaren.