Nieuw item toevoegen

Om een nieuwe gebruiker aan te maken dient u op 'Nieuw item' te klikken, nu zal het volgende scherm verschijnen:

1

Item eigenschappen

Vul in dit scherm de gegevens van de persoon in. Verzin ook een wachtwoord dat u daarna invult en aan de potentiële gebruiker doorgeeft zodat deze in kan loggen en een officiële gebruiker wordt. In de rechterkolom kunt u de categorie selecteren waar de gebruiker aan toegevoegd dient te worden. Zodra u alle gegevens heeft ingevoerd dient u op 'Stuur een e-mailbericht met inloggegevens' te klikken, nu zal het scherm de optie weergegeven om de inloggegevens te verzenden:

2

Bij 'Van e-mailadres' dient u uw eigen of bedrijf e-mailadres in te vullen, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Zodra u klaar bent kunt u op 'Verzenden' klikken. Ten slotte vinkt u bovenaan de pagina status 'Actief' aan als u de persoon gebruiker wil laten worden. Vergeet daarna niet om op 'Opslaan en sluiten' te klikken.

Indien u terug wilt keren naar het vorige scherm zonder de gegevens op te slaan dient u op 'Annuleren' te klikken.

3

Gekoppelde categorieën

In deze kolom kunt u aangeven aan welke categorie de nieuwe gebruiker zal worden toegevoegd.